torstai 19. marraskuuta 2009

Space Hulk - testipelit Kuopiossa

Kuopiossa käytiin ankaria taisteluita viime viikonloppuna Space Hulkin merkeissä. Komentajakapteeni O. Saarelainen oli saanut Blood Angelsien ensimmäisen komppanian alaisuuteensa ja tämä tiesi ankaraa puhdistusta Sin of Damnationilla.

Ensimmäisessä tehtävässä Olli lähtee ennakkoluulottomasti tuhoamaan hallintahuonetta, jotteivat Genestealerit pääse levittäytymään lähiavaruuteen. Kersantti on heti pelin alkumetreillä epäonninen ja haavoittuu vakavasti ötököiden hyökätessä. Tehtävä kuitenkin lopulta onnistuu, paljolti Veli Noctisin ansiosta, joka jääräpäisesti ampui kaikki lähelle tulevat vihulaiset.

Toisessa tehtävässä oli Marineilla erinäisten huoneiden puhdistus täydessä vauhdissa, kun äkkiarvaamatta sensoriumit alkoivat vilkkua. Genestealereita tunki kahdesta sisääntulokäytävästä ja ripeästi ryhdyttiin torjumaan pahalaista. Kersantti toimi tällä kertaa mainiosti saaden toisen sisääntuloreitin tukittua. Assault cannon piti yhtä käytävää puhtaana hirmuisella tulivoimallaan ja ensimmäisessä tehtävässä mallikkaasti toiminut Veli Noctis piti hallussaan toista. Tästäkin nopea voitto Marineille.

Kolmas tehtävä oli kiperä C.A.T-yksikön kuljetus. Tämä drone-yksikkö omasi tärkeitä tietoja, joten se oli saatava viipymättä pudotusaluksen turvaan. Tilanne oli heti ensi metreiltä tukala. Lyhyet käytävät ja lukuisat ovet estivät marineja käyttämästä tuliylivoimaansa ja heti kättelyssä kolme terminaattoria haavoittuikin vakavasti. Tästä tulistuen Olli jätti Veli Noctiksen suojaamaan itsekseen kahta käytävää ja piti raskaalla liekinheittimellä hallussaan yhtä huonetta. C.A.T-yksikkö saatiin väljemmille vesille ja ankaran paineen alaisena toiminut Noctiskin pääsi viimein perääntymään suojaten yhä tovereitaan uskomattomalla ammunnallaan. Kaikin puolin tyylikkään taktisesti hoidettu tehtävä. Veli Noctis sai toimeksiannon jälkeen lukuisia kiitoksia ja puritysealeja sekä ylimääräiset 15 minuuttia omaa aikaa pudotusaluksen kahvihuoneessa.

Että näin. Kovat tehtävät olivat. Erinomainen peli, helposti omaksuttava ja legendaaristen tilanteiden määrä oli ilahduttavan korkea.

T

maanantai 16. marraskuuta 2009

Terve,

Tässä on muutamia kuvia viimeaikaisista projekteista sekä keskeneräisestä. Kaikki littyy Blood Bowliin. Amazonit on pientä rahallista vastinetta vastaan maalattu kaverille samoin kuin keskeneräinen Varaq ghoul chewer, jonka päävaihtoehdot ovat kuvissa. Tällä hetkellä pelaan JKL:n blood bowl liigassa undead joukkueella, kun edelliseen osallistuin Humaneilla. Ukkoja olen muttanut vain hyvin vähän.

Blood bowl liiga ei ole mennyt täysin nappiin, mutta on sentään muutamia voittoja tullut. Aivan ensimmäisessä pelissä Dark elfit tuli ja potkaisi toisen muumio tumuksi, eikä regeneratio auttanut. Muitakin ruumiita on syntynyt, mutta ihme kyllä ghoulit ovat selviytyneet tähän asti vielä ilman suuri vautioita. Välistä ovat joutuneet katsomaan pelejä kentän laidalta pitäen jääpussia rujeen kohdalla. Vielä on yksi alku liigan peli pelaamatta, ja se ratkaisee pääsenkö semifinaaleihin vai en. Viime liigassa päädyin sijalle 3 tai 4, en muista aivan varmaksi. Se oli suora liiga eikä semi finaaleita tai filaalia pelattu. Ogre tosin oli aivan nuiva eikä saanut kartutettu yhtään uutta taitoa.

Varag Ghoul Chewer päät



Undead team

Human team

Amazon team

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Julkaisu

Herrat.

Olemme verkossa. Figujaosto.blogspot.com

Space Hulkin testailua ja jännittäviä tilanteita

++ Bless your weapons, raise prayer for your armour. Begin the litanies of hatred. ++

Lauantaina testasin Tatun kanssa uutta Space Hulkia viiden tehtävän kera. Tällä kertaa Space Marinet olivat yllättävän voittoisia 4/5. Ensimmäinen ja toinen tehtävä meni yllättävän helposti verienkeleille. Genestealereiden raatoja lojui käytävät pullollaan, sen verran tarkkoja kuteja pojat ampui. Tottakai ikäviltä tappioilta ei voitu välttyä.

Kolmennessa tehtävässä genet vyöryivät kaikkia käytäviä pitkin lyöden kammottavat kyntensä panssareista läpi. Raskaimmat aseet jäivät täysin käyttämättä. Vuoro vuorolta poikien rivit vähenivät, kunnes jäljelle ei jäänyt kuin C.A.T.

00.12.32
++ C.A.T. unit resived. ++
++ Enemy attacks decreased. Enemy building up numbers. Expect new attacks immenently. ++

00.14.23
++ Brother Auletio and Cannavard are compromised. ++


Vuorostaan tehtävät 4 ja 5 olivat hyvin täpärällä, ettei niistä olisi tullut täydellistä häviötä avaruuden suurille marineille. Kersanttien kultua suhteellisen alussa ei ollut mahdollisuutta arpoa uudestaa command pisteitä. Suurimmiksi suorittajaksi ylty molemmissa tehtävissä assault cannon marine, silppoen luodeillaan genet märiksi läntiksi Hulkin käytäville. Vähällä oli että assault cannon ei olisi yli kuumentunut ja räjähtänyt käsille. Kaiken kaikkiaan nelonen ja vitonen olivat taisteluvoitot Space Marineille.

Tällä pelikokemuksella voin sanoa, että aivan mahtava peli. Nopeatempoinen, joka saa adrenaliinin virtaamaan suonissa sekä kainalot märiksi. Säänöt ovat helpot ja ei pahemmin tarvi kiistellä miten juuri "tässä tilanteessa" tulee toimia, tai miten sääntöjä pitäisi tulkita. Pisteet siitä pelin suunnitelijoille. Kaiken kaikkiaan 80€ arvoinen ostos.

++ In the name of Sanguinius, we shall know victory. ++

Tervetuloa

Ja Tervetuloa Olli.

Jo vain

Tuossapa oli Riston kanssa viikonloppuna puhetta, että laitettaisiin fb-kampanja miehissä pystyyn. Oikein pitkän kaavan mukaan. Kampanjasääntöihin otetaan hyviä ideoita vastaan. Ajateltiin useiden kuukausien kamppanjaa, jossa pelien koot vaihtelevat aina Mordheimistä kunnon suurin fantasy battl-vääntöihin.

Laittakaapa mielipiteitä

Tatu

Nyt alkaa

Tästä alkaa meidän perseily nettiyhteisössä. Tervetuloa mukaan seuraamaan mitä ihmettä meillä on annettavana teille. Tarkoitus on löperrellä meitä kiinostavista asioista ja sen sellaista...