sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Liiga tiedotusta ja ukkoja

Pitkästä aikaa figurintamalla tapahtuu jotain. JKL liigan vampyyrit lopetti pelit kesken. Eli siitä tulee luovutusvoitto Stirland Monkey´s joukkueelle. Keskiviikkona kun pelaan toisen pelin Afterlife United negroja vastaan, saan alussa arpoa kaksi MVP:tä joukkueelleni. Sen lisäksi saan heittää tupla rahat :) Ogreni huilaa ensi matsin, mutta myös vastustajan yksi susista on vuoteen omana. Täytyy vain toivoa että MVP:t osuisi blitzereilleni niin saisin kentälle tarkeän guardin ja toisen tackle skillin. Odatettavissa on todella tasainen peli...

Ja sitten niitä figuja.

Tässä uusimmat hankinnat. Ostin ne Sotavasaran kautta ja tarkoitus olisi käyttää niitä pääosin Blood Bowlin Human joukkueen lisä ukkoina. Mies tynnyrillä toimii bloodwizer miehenä ja partamies taululla on apuvalmentaja. Tuo viimeinen voi olla vaikka tuomari, jos muuta en keksi. Samalla kertaa ostin Mordheimiin Marienburgerien pomon. Todella hieno figu. Kaikista täytyi ens alkuun poistaa maalit ja viilata valujäjet pois. Seuraavaksi vaan musta pohjamaali pintaan ja työpöydälle maalia odottelemaan.


Tässä hieman muuta. Ostettuani sahan, sain inspiraation muokata hieman pelaajiani. Vasemmalla on muokattu ja oikeaala miltä ukko näyttää normaalisti vain maalit päällä. Ghoulista on sahattu vasemman puolen jalka ja käsi, lisäksi torso on sahattu mahan ja pöyksyjen välistä. Olen kyllä tyytyväinen dynaamisempaan asentoon. Skellulta lähti pää ja vasenkäsi muutti asentoaan. Nytse toimii vaikka tähtipelaajasta. Sitten alla on vielä valmis Hack Enslash.