torstai 16. syyskuuta 2010

Choas spawn

Hetken tutkiessani mitä kaikkia figuja kaapista löytyykään, käteeni tarttui Choas Spawn -laatikko. Pyörittelin torsoa käsissäni ja päätin ryhtyä siitä väkertämään toista mörköä kentälle. En ihan hirveäasti lämpene tuon toisen spawnin asennolle, joten päätin laittaa sen ryömimään eteen päin mahdollisimman monen käden avustuksella. Otin esiin myös empiren militia osia ja luurankojen kappaleita. ZÄPPP!!! Tämä spawni on nielaissut sisäänsä ukkoja tai sitten se on mutatoitunut useasta eri ukosta yhdeksi riehuvaksi möröksi. Väritys tulee olemaan ehkä hieman saman kaltainen kuin tuossa aikaisemmassani, ehkä hivenen ihon värinen paikka paikoin. Jää nähtäväksi millainen siitä lopulta tulee. Ehkä täytyy hommata penssilillä sudittavaa kiiltävää lakkaa Spawnin limaisimmille kohdille.



keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Pyörä päivitystä ja ukkoja

No nyt on pyörä kohta ollut jo kolme viikoa käytössä ja hyvin tuntuu rullaavan. Kilsojakin on tullut jo rullailtua varmaan reilu sata. Nyt vain himottais hommata siihen metalliset polkimet ja jalkaremmit. Remmien kiinitys muovipolkimiin kun on vähän turhaa. Ostosten jälkeen voisi vaihtaa takarattaan 16 hampaiseksi, jolloin välitystä saisi vielä hieman suuremmaksi. Edessä minulla on 40 hampainen ratas ja takana 17. Nyt mäet on ok, mutta tasaisella ja alamissä erityisesti saa sotkea ehkä vähän liikaa. 16 hampaisella ja ilman remmejä voi Jyväskylän mäet alkaa tuntua hieman liian raskailta. Muuten olen toistaiseksi tyytyväinen projektiini. Siitä tuli ehkä hieman kalliimpi kuin alunperin oli tarkoitus. Sellaisia ne harrastukset ovat.




Sitten takaisin blogin pääasiaan, eli figuihin. Hidasta on ollut ukkojen saralla, mutta sain ekan flagellantin väreihin ja lizardmen tiimi edistyy hiljaleen. Kuvia niistä ei nyt harmikseni ole, mutta tulee myöhemmin. Lisäksi pitkän pohdinnan jälkeen päätin laittaa korkeat haltiani myyntiin ja muutenkin myydä ukkoja joita en varmaan tule ennän kaipaamaan tai maalaamaan. Joitain haltioita päätin kuitenkin itselleni vielä jättää, ihan sitävaralta että vielä joskus innostuisi. Ekana päivänä tuli jo muutamia yhteyden ottoja.

Tuossa taanoin tuli taas pelattua erä blood bolwlia kaverin kanssa. Vastakkain asettuivat kuolleet (undead) ja ihmiset (human). Emme tosin kerenneet pelata kuin yhden erän. Kuolleet pääsivät aloittamaan ja lisäksi heillä oli kaiken kaikkiaan enemmän faneja katsomossa(FAME). Ihmiselle jäi lämmittelypenkille toinen juoksija ja kuolleilla kaksi zombia. Säätä ei testattu, eli aurinko paistoi ja sopivasti oli myös pilviä. Ilma oli ehkä sellaiset 18 astetta ja kenttä kuiva.

Pallon päätyä ilmaan ensimmäistä kertaa, fanit päättivät rynnistää kentälle ja kaatoivat ihmisiltä 5 pelajaa nurin ja kuolleilta vain 3. Hyvästä alusta huolimatta mitään suurta ei tapahtunut ekalla vuorolla, hieman pientä tönimistä ja ghouli epäonnistui pallon nostossa. Pallon poiminnan epäonnistuttua, ihmiset päätivät hiemanhätistellä vastustajan takakenttäläisiä ja kaksi blitseriä rynnisti toiselle kenttäpuoliskolle. Varmoin ottein ghoulit saivat pallon takaisin peliin ja hieman liikettä kentälle. Rynniminen tosin pääsi vain hieman yli puolen välin, ennen kuin ihmiset päättivät katkaista pallolisen pelaajan liikeet. Siinä sivussä syntyi pari "tapaturmaa" ja kaksi kuolleiden pelaajaa päätyi luokaantuneiden listoille, lisäksi ihmisten kentällä ollut jouksija sai pienen kolauksen päähänsä (KO). Pallo päätyi tönisen tiimellyksessä katsomoon ja sieltä keskelle kenttää. Yksi linjamiehistä sai pallon haltuun ja lähti suuntaamaan kohti maalilinjaa. Matka ei kestänyt kauaa, kun zombit päättivät runniä pallon perään. Väännön jälkeen liikkuvat ruumiit saatiin raivattua pois tieltä ja pallo heittäjälle. Parin viimeisen vuoron aikana heittäjä rymisteli pallo kainalossaan maaliin 1-0. Yrityksestä huolimatta kuoleet eivät saaneet heittäjää enään kiinni vaan yrittivät saada joukkueeseen lisää pelaajia siinä epäonnistuen. Kaiken kaikkiaan taas viidyttävää veripalloa.