maanantai 27. marraskuuta 2017

Palkkamaalausta ja peli-iltoja

Vuosi alkaa olla loppupuolella ja figuja on saatu maalailtua kaappiin ihan mukavasti. Suurin ja pisin projektini Raven guard, tuli vaatimattoman kuuden vuoden rakentamisen jälkeen valmiiksi. Mustista korpeista tulee kattava reportaasi lähitulevaisuudessa. Herra paratkoon.

Tällä hetkellä maalauspöydällä käy kova kuhina. Monta rautaa on tulessa. Päällimmäisenä telineessä ovat suurkollektööri ja kurioseettimies M.R:n Space hulk-figuurit. Nämä miniatyyrit ovat ensimmäinen palkkamaalauskokonaisuuteni ja ne olisi tarkoitus saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä. Sanottakoon, että tehtävän laajuus hieman yllätti, sillä paljon suurempi työ noissa on, mita alkuun oletin.

Armoton Laumaherra
Lisäksi pöydällä notkuvat Possessed-joukkio Mordheimiin, Goblineiden jalkapallojoukkue ja pieni ryhmä Blood angelsien rynnäkkö-joukkoja.

Ohjelmaa on suunnitteilla seuraavalle muutamalle kuukaudelle. Parin viikon päästä suuntaan Kuopioon, jossa on luvassa niin fantasy battlea seitsemännen editionin säännöillä sekä uusinta 40koota. Tammikuussa on Mordheim-porukan jalkapalloilta, jossa pelataan Blood bowlia ja heti helmikuun alkapuolella on isolla joukolla 40koota Jyväskylässä.

Näihin tunnelmiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti