sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Space Hulkin testailua ja jännittäviä tilanteita

++ Bless your weapons, raise prayer for your armour. Begin the litanies of hatred. ++

Lauantaina testasin Tatun kanssa uutta Space Hulkia viiden tehtävän kera. Tällä kertaa Space Marinet olivat yllättävän voittoisia 4/5. Ensimmäinen ja toinen tehtävä meni yllättävän helposti verienkeleille. Genestealereiden raatoja lojui käytävät pullollaan, sen verran tarkkoja kuteja pojat ampui. Tottakai ikäviltä tappioilta ei voitu välttyä.

Kolmennessa tehtävässä genet vyöryivät kaikkia käytäviä pitkin lyöden kammottavat kyntensä panssareista läpi. Raskaimmat aseet jäivät täysin käyttämättä. Vuoro vuorolta poikien rivit vähenivät, kunnes jäljelle ei jäänyt kuin C.A.T.

00.12.32
++ C.A.T. unit resived. ++
++ Enemy attacks decreased. Enemy building up numbers. Expect new attacks immenently. ++

00.14.23
++ Brother Auletio and Cannavard are compromised. ++


Vuorostaan tehtävät 4 ja 5 olivat hyvin täpärällä, ettei niistä olisi tullut täydellistä häviötä avaruuden suurille marineille. Kersanttien kultua suhteellisen alussa ei ollut mahdollisuutta arpoa uudestaa command pisteitä. Suurimmiksi suorittajaksi ylty molemmissa tehtävissä assault cannon marine, silppoen luodeillaan genet märiksi läntiksi Hulkin käytäville. Vähällä oli että assault cannon ei olisi yli kuumentunut ja räjähtänyt käsille. Kaiken kaikkiaan nelonen ja vitonen olivat taisteluvoitot Space Marineille.

Tällä pelikokemuksella voin sanoa, että aivan mahtava peli. Nopeatempoinen, joka saa adrenaliinin virtaamaan suonissa sekä kainalot märiksi. Säänöt ovat helpot ja ei pahemmin tarvi kiistellä miten juuri "tässä tilanteessa" tulee toimia, tai miten sääntöjä pitäisi tulkita. Pisteet siitä pelin suunnitelijoille. Kaiken kaikkiaan 80€ arvoinen ostos.

++ In the name of Sanguinius, we shall know victory. ++

1 kommentti:

  1. Oli mahdottoman kovia tilanteita. Painajaismaiset käytävät raikuivat Terminatoreiden aseiden paukkeesta ja Genestealereiden suhinasta. Täysin toivottomista tilanteista päästiin nousemaan uskomattomiin voittoihin.
    Tätä lisää

    VastaaPoista