keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Blood Bowlia Jyväskylässä

Tällä viikolla saatiin BB-liigan alkupelit loppuun ja semifinaaleihin pääsevät joukkueet ratkottua. Valmentamani Undead joukkue Corpse Gazers pääsi kuin pääsikin jatkoon. Kiitos viimeviikon ottelun Khemriä vastaan.

Joukkueeni ghoulit ryntäilivät luurankojen ja muumioiden ohi napaten pallon kolmesti vastustajan hyökkäysvuorolla. Lopullinen tulos oli 4-0. CAS:ut olisi mennyt tasoihin ellei yksi ghouli olisi kompastunut kentällä maakaaviin ruumiden osiin ottaessaan ylimääräisiä liikkeitä. Tupla ykköset ja panssareistä läpi. Suora kaatuminen päälleen ja aivot kenttää. Se siitä pelaajasta. Pelin lopussa vain muumio sai lisätaidon (Breack Tackle) ja joukkueelle tuli ostettua nyt viides re-roll sekä cheerleader. Rahoja tippui mukavat 80,00 gp ja kannattajia tuli yksi lisää.

Loppuen lopuksi liiga runkosarja oli todella tasainen ja pistetilanne sen osalta on seuraava:

1. Dark Elfs 28 (paras maaliero)
2. Dwarfs 19
3. Undead 18
4. Khemri 18 (paras kassuero)
5. Orcs 17
6. Dark Elfs 17
7. Nurgle 13

Seuraava ottelu on Dwarfeja vastaan joiden joukueen arvo on huimat 1,610K ja minun 1,470K. Odotettavissa on todella haastava ottelu. Mikäli ghoulit tomivat samaan mallin kuin viime pelissä on hyvät mahdollisuudet voittaa. Voipi olla että Hack Enslash tähtipelaaja tulee avustamaan joukkuetta.

3 kommenttia:

  1. Loistavaa peliä. Tuotte suurta kunniaa figujaostolle! Minkäslainen tuo Nurgle-porukka on pelikentällä? Onko jossain listaa näistä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. Ikävä kyllä minkäänlaista listaa siitä mihin tilaan joukkueet kehittyi ei ole. Tuo nugle sakki on omasta mielestäni huonompi kuin perus chaos tiimi, koska molemmat saa mutaatioita. Lisäksi Nurgella vähemmän AG 3 tyyppejä jotka käsittelisivät palloa kentällä, mutta beastin lonkerot ovat käytännölliset. Toisaalta mistä vain sakista saa hyvän pienellä onnella ja hallitsemalla joukkueelle parhaan pelityylin :) Maalaamisen ja figujen muokkauksen kannalta aivan erinomainen joukkue.

    VastaaPoista