tiistai 15. helmikuuta 2011

Hiljaiselon jälkeen

Pitkästä aikaa saan päivitetyksi tätäkin harrastusta. Ei sillä että mitään kummenpaa omalle kohdalle olisi sattunutkaan, mutta silti. No tosin muutto toiselle paikka kunnalle ja tavarat kellariin on mahdollisesti vaikuttanut asiaa.

Parit pelit olen kerennyt Dark Eldareilla pelailla, mutta tulos on ollut aikas musertavaa. Johtuneeko omista mokista ja tai sitäkin paremmasta vastuksesta. Siitä huolimatta lannistua ei saa, vaikka kyllähän se nyppii ja aikas rankasti, kun mitään suurempaa ei saa kentällä aikaiseksi. Eikun kohti uusia lannistumisia!

Sain tuossa vuoden alkupuolella Raiderin valmiiksi. Kertokaa toki mielipiiteenne miten hyvin värit sopivat keskenään.





Viime viikonloppuna tuli pelattua Space Hulkkia kaverin kanssa ja heräsi ajatus, että mitä jos sitä pelaisi koko kampanjan läpi tässä kevään aikana. Parit viikonloput siihen vierähtäisi, mutta olisihan se nyt mahtavaa testata millaisia ne loppupään tehtävät on ja muutenkin jännittää mikä siellä nurkan takana rapisee. Kaikesta tästä hekumoinnista innostuneena päätin aloittaa maalaamaan eka geenivorot. Kuvat jäivät ehkä himpun liian tummiksi, jotta kokonaisuus tulisi hyvin esiin. Projektina on maalata alkuun kaikki toisitaan erilaiset genet ja sitten aloittaa loppuja. Marinet tulevat jäämään viimeisiksi.



4 kommenttia:

  1. Hyvältähän tuo Raideri näyttää. Tykkään kyllä. En vain osaa päättää onko tuo purje vähän liiankin erilainen väriläiskä siinä. Ehkä se vaatisi jotain tummempaa sinistä johonkin reunaan tai jotain.

    Joo ei kannata missään nimessä masentua, jos uudella armeijalla saa aluksi turpaan. Listaa kannattaa tottakai hioa. Siinä aikaisemmassa postaamassasi oli ainakin vähän ylimääräisiä pisteitä käytettynä, joita saisi vielä hyötykäyttöön.

    VastaaPoista
  2. Mielestäni raideri sekä gene ovat loistavasti maalattu! Värimaailmat on molemmissa onnistuneet. Ja raiderin sininen purje pompsahtaa ihan positiivisesti esille. Voihan olla että siihen vois vetää washin päälle ja ottaa sitten high lighteilla kirkkaampaa sävyä esiin... esim ohut kerros Devlan mudia tai Sepiaa washiin. Tekis siihen sellaisen likaisen säväyksen :) Great job!

    VastaaPoista
  3. No hyvä :) Ehkä tuolle lipulle täytyisi tehdä vielä jotain. Mutta siis hyvä jos muuten tuo miellyttää silmää.

    VastaaPoista
  4. Hienoo. Raideri on mahtavan näköinen.

    -T-

    VastaaPoista