sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Helmikuun tulevia pelejä

Helmikuussa alkaa uusi Blood Bowl turnaus Jyväskylässä. Turnauksessa käytetään uusia GW:n säädöksiä, jonka takia kuolleiden joukkueen hinta tulee nousemaan. Skellut maksaa nyt 10 K enemmän kuin ennen, mutta ovat saaneet thick skull -taidon. Toinen muutos on tähtipelaajien osiossa. Sahalla varustetut ukot maksavat nyt enemmän, mutta toisaalta kaikille on tullut uusia tähtipelaajia lisää.

Aluksi mietin millä joukkueella osallistuisi, ihmisillä, kuolleilla vai Necroilla?
Päätin sitten osallistua turnaukseen ihmisillä. Kuolleillekkin olisi valmiiksi maalatut ukot, mutta Nercoille olisi täytynyt maalata vielä 4-5 ukkelia. Pohjamaalit niihin on jo spreijattu. Ongelmana oli maalausinnostuksen suuri puute. Entisten merkkien mukaan se kyllä palautuu kun pelailee, varsinkin jos kaikki ukot eivät ole maaleissa.


Loppujen lopuksi oli hyvä etten Necroilla ruvennut pelailee, sillä liigaan osallistui kaksi muuta kyseisellä tiimillä. Hieman tylsää jos seitsemästä joukkueesta 3 on samaa. Esimmäinen vastus on rotat. Veikkaan että ottelusta tulee tiukka vääntö ja kumpi tahansa voi voittaa, varsinkin jos molemmilla orget kentällä. Epäluotettaviahan ne on, mutta toimivat ainakin pienenä pelotuskeinona ja sitoo pelaajia ympärilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti