torstai 18. helmikuuta 2010

Blood Bowlia ja tuliaisia Tukholmasta

No niin. Liiga on saatu onnistuneesti käyntiin ja tähän asti pelit on mennyt ihan hyvin. Esimmäinen ottelu rottia (Rat Bastards) vastaan päättyi 3-1 Stirland Monkey´s joukkueen hyväksi ilman vahinkoja. Toinen peli oli vuorostaan tiukka 2-2 Afterlife Unitedia (Necromancer) vastaan. Kuolleet raapivat ikävästi passareista läpi, jonka takia heittäjä ja yksi linjamies saivat pysyviä vammoja. Molemmissa otteluissa Ogre jäi miettimään omiaa juuri tärkeissä tilanteissa jättäen koko joukkueen pulaan. Kaiken kaikkiaan heikosti ovat Monkey´sit lyöneet vastustajia, mutta toivoa on paremmasta. Hankintoja on joukkuelle hommattua hyvillä katsomo tuloilla. Ensiksi APO turvaamaan kalliita pelaajia ja viime pelissä juoksija.

Tulevana perjantaina kolmannessa pelissä Stirland Monkey´s saavastaansa Norset. Pohjanmiehiä ja rottia varten päätin blitserille hommata mighty blow skillin, joka mahdollistaa vastustajan heikon panssarin murtamisen ja vahinkojen aiheuttamisen. Tosin nyt heittäjä lepää pelin, joten tulevassa pelissä pallon käsittely on normaalia heikompaa.

Käytyäni Tukholmassa "koulutus" ristelyllä, päätin piipahtaa vanhankaupungin Science Fiction Bokhandeln -liikeessä. Mukaan tarttui jo kesällä mielenkiinnon herättänyt Privateer Pressin Formula P3 Wet pallette ja Black libraryn Rumble in the jungle. 400 sivuinen Blood bowl kirjallisuus kertoo Bad Bay Hackersien matkasta Lustriaan ja kamppailusta voittamattomia Amazonit vastaan Tobazco Bowl tournamentissä.


Tänään sain viimein testattua Wet Palettia ja täytyy sanoa, että kyllä se toimii hyvin. Paletin käyttö tosin vaatii vielä pientä harjoittelua, että oikea kosteus pysyy paperin pinnalla eikä maalit kuivu normaaliin tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti