tiistai 12. lokakuuta 2010

Spawn 2.0

No niin. Sain taas itseni vängättyä maaluksen pariin ja päätin pistää hieman väriä uuden spawnin pintaan. Mielestäni on joskus hankala aloittaa maalaamaan ihan parin viikon tauonkin jälkeen. Silloin saattaa olla sellainen olo että takki on tyhjä ja taidot hukassa, mutta kyllä se yleensä siitä lähtee. Tarvitsee ottaa vain pensselin käteen ja asettaa maalausta vailla olevan ukon eeteensä. Maalaamisen lisäksi kävin ostaa kameralle pienen jalusta, niin on tuo kuvien ottaminen hieman helpompaa.

Eihän tämän spawnin maalaaminen edistä yhtään työn alla olevia projekteja, mutta hauskaa se vain on. Väri teema on hieman saman kaltainen kuin aikaisemmalla mököllä, mutta hivenen vaaleampi. Figun asennosta johtuen päätin käyttää suurempaa basea, jotta suurin osa spawnista olisi pohjan päällä. Pohjamaalina käytin GW:n mustaa, kun silloin ei haittaa jos johonkin jää pieniä kohtia ilman väriä. Pohjaan liimasin kaikenlaista rojua ja löytyy sieltä yksi isohko kivikin. Spawni on vielä kesken kuten kuvista näkyy.







Tässä vielä hieman vanhempaa tuotosta. High Elf Lion Chariot. Kuvan otin ihan testi mielessä. testaillessani jalustaa.



1 kommentti:

  1. Spawni näyttää hyvältä, mutta jäin kaipaamaan parempaa kuvaa sen selän yksityiskohdista.

    Pidän myös kovasti tuosta chariotin lipusta. Erittäin yksinkertainen, mutta sitäkin toimivampi. Saatampa jopa joskus soveltaa ideaa omiin eldareihini ;)

    VastaaPoista