perjantai 19. marraskuuta 2010

Hulkin käytäviltä kuuluu räiskettä

Kävin tuossa testaamassa paikallisessa Fantsussa Space Hulkin korttiversiota "Death Angel". Peliä pystyy pelaamaan 1-6 henkilöä, jos en ihan väärin muista. Siinä kaikki peliin osallistujat pelaavat terminaatorien puolella, komentaen yleensä yhtä taisteluparia. Fatsun henkilökunnan mukaan peli on hyvin haastava, mutta minun on hankala sanoa yhden kerran perusteella onko se totta. Sen säännöt ovat suhteellisen helpot ja kaiken lisäksi tuo on suomennettu. Hieman hilpeyttähän se aluksi herätti, mutta kun muistelee, niin Hero Quest ja Space Crusade olivat myös suomennetuja. Mahtavia pelejä muuten. Saas nähdä kun Fantasy Flight Games julkaisee Blood Bowl: Team Manager -korttipelin, että tuleeko siitä myös suomennettu versio. Sitä täytyy kyllä päästä sitten testaamaan, oli suomennettu tai ei. Samana kyseisenä iltana tuli hieman pelailtua Space Hulkkia lautapelinä. Kaksi scenaariota kerettiin pelaamaan, tehtävät 5 ja 7. Vastassani oli taitava taktikoija jolla kaiken lisäksi pyöri noppa aikas hyvin.

++Purge the Xenos Threat++

Tehtävässä 5 pelasin genestealereilla "geenivorot" ja kaverini Marineilla "avaruusjääkärit". Tehtävän tarkoituksena oli kuljettaa tietoa kerännyt CTU kapeiden käytävien läpi kentän toiselle puolelle, kun toiset termarit antoivat apua bolttereiden kanssa. Vastaavasti genestealereilla oli sisään tuloaukkoja pitkin kenttää. Monesta sisääntuloaukosta huolimatta termarit estivät taitavasti geenivoroja saapumasta kentälle tukkimalla sisääntulo reitit ja heidän tarkuutensa ampua oli suorastaa yli-inhimillistä. Genejä tippui käytäville tuon tuosta kuolleina kitiinikasoina ja osa niistä levisi käytävien seinille. Kaikesta huolimatta termarit eivät säilyneet täysin tapioitta, kun kaksi joutuivat raadelluiksi kartuttaen hulkkiin menehtyneiden määrää. Mutta lopulta objekti oli liian kaukana, että genet olisivat voineet estää tehtävän onnistuneen suorittamisen.

++Objective secured++
++Xenos treath eliminated++



++Leave no brother behind++

Tehtävässä 7 vaihdoimmme puolia ja nyt mukana oli myös librarian ja lighning claws termari. Näitä hahmoja en ollut vielä aikaisemmin päässyt testaamaan. Onnettomuuden johdosta viisi terminaattoria oli kadonnut hulkkin pimeille käytäville ja tehtävänä oli pelastaa heistä ainakin osa ja librarian myös. Alussa minulla oli johdettavissa vain librarian ja salamakäsi, muut olivat pitkin kenttää tajuttomina. Vastaan tuli pari jumittunutta ovea, mutta librarian pisti ovet hajalle hetkessä. Ensimmäiseksi mukaan saatiin captain, ja yksi kolmesta boltteri termarista, mutta tässä vaiheessa kirjuri oli jo kuluttanut suuren määrän spyykkisiä voimiaan taisellessa kolmea geneä vastaan. Liian hitaasta toiminnasta johtuen ja uhkaavasti spyykkisten voimien huvetessa, tilanne alkoi olla jo menettetty. Genejä valui kimppuun joka suunnasta ja bolttereilla ei osuttu tarpeeksi tarkasti. viidennellä kierroksella peli oli jo ohi, kun kirjuri ei pystynyt torjumaan genen hyökkäystä vaan päätyi kuolleena kylmälle rautalattialle.

++Librarian is down. I repeat. Librarian is down++
++Xenos are every where. Taking heavy casualties on every side++

-End of transmission-

Sitten jotain hauskaa samasta asiasta: http://www.ninjabread.co.uk/2010/10/11/space-hulk/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti