keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Liskoja esim.

Liskot ovat nyt valmiit ottamaan turnausta blood bowl -kentällä. Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen, toivottavsti myös niiden oikea omistaja. Ohjeena oli että värit olisivat suhteellisen luonnonmukaiset. Toivon pääseväni testaamaan pelin jos toisenkin liskoja vastaan. Se on kyllä siinä ja siinä kummilla kannattaa lähteä vastaan, undead vai human -joukkue.



Lisäksi tässä on pieni sivuprojekti, Eldareiden Swooping Hawk. itse figu on ostettu jo aikaa sitten ja se oli jo kertaalleen maalattu. Otin Eldarin uudelleen maalaukseen, kun sain kaverilta prinssi Yrielin maalattavaksi. Tuohon oli sitten hyvä testailla eri väri varivariaatioita. Siivet ovat vielä maalatta, mutta eiköhän ne saada sen selkää tässä lähiaikoina. On muuten eka kerta kun käytän tuollaista pullonkorkkia maalaamisen apuna. Ihan näppärä se on.



Mukavaa että olemme saaneet yhden lukijan lisää ja 500 kävijä kertaa on rikottu :D

4 kommenttia:

  1. Näillä liskoilla kelpaa pelata! Tosi hienosti maalattu... Hyvät värivalinnat ja smoothia jälkeä :) Täytyykin kaivaa oma käpsä-joukkue figukaapista ja laittaa edustuskuntoon!

    VastaaPoista
  2. Komeaa jälkeä olet taas kantanut näytille. Nuo liskot suorastaan vähän inspiroivat kaivamaan omat vanhat Blood Bowlin Wood Elfit esiin ja antamaan niille uusi maalipinta. Nuo baseihin maalaamasi kalkkiviivat ovat loistava ja tehokas idea. Voit olla aika varma, että kun joskus innostuu bowlarit maalaamaan, niin täytyy varmaan niihin tuo kikka varastaa ;)

    Tykkään myös swoopparista. Hyvää jälkeä ja väriteemakin toimii. Aina ilo nähdä eldareita. Hyvä hyvä lisää vain.

    VastaaPoista
  3. Liskotiimin omistaja21. marraskuuta 2010 klo 16.41

    Jälki on mitä erinomaisinta ja olit ymmärtänyt haluamani teeman juuri oikein!

    VastaaPoista
  4. Mahtava kuulla että maalausjälki inspiroi :D Tuon kalkkiviiva jutun poimin aikoinani jostain toisesta blogista. Sen avulla on helpompi erottaa samannäköiset ukot toisistaan.

    VastaaPoista