maanantai 7. maaliskuuta 2011

Geenivorot osa 3 ja tonttuja

Space Hulkki projekti etenee ja nyt on valmiina 8 geneä, muutamat ovien pidikkeet ja C.A.T, lisäksi aloitettuna on Broodlord ja dead marine. Samoin on jatkunut Hulkin kaikkien skenaarioiden läpi pelaaminen. Olemme edennet jo tehtävään 5. Yksi kenttä joka sunnuntai ja molemmat pelaavat sen läpi marineilla. Tähän mennessä genet eivät ole voittaneet kuin kerran, mutta tästähän se kaikki vasta alkaa. Edessä on mitä haasteellisempia kenttiä ja sitä pimeämpiä ja pelottavampia käytäviä. Kokonaisuudessaan tilanne on minun eduksi. Onnekas voitto vai onko taktiikalla jotain tekemistä asian suhteen.


Joka viikoinen pelaaminen on tuottanut tulosta taktiikan puolella. Mariineja ei pysty enään niin helposti jallittaa ja genetkin väijyy saalistaa nurkkien takana. Tämä näkyy myös siinä, että arvokkaita command pointseja ei mene enään niin paljoa hukkaan sekä marinet etenevät käytävillä entistä rohkeammin. Tosin toisinaan tulee virhearvioita ja siitä seuraa melkein aina ruumiita. No vähintää ylimääräisiä sydämmen lyöntejä.

Myös Dark Eldar projekti etenee: Raideri sai uuden purjeen, ensimmäinen sotilas valmiina, Reaver melkein valmis, Ravengeriakin ja heamongulus on aloitettu sekä Incubi puoliksi maalattu. Armeijan väriteemasta sai sininen väistyä ja tilalle tuli turkoosi (hawk turkoise). Sopii paremmin punaisen kanssa, ainakin omasta mielestä. Idean tähän sain netin syövereistä, kun joku oli komissiona maalannut kaverilleen Obsidian Rose väritemaan 10 Kabalite warrioria. Väreinä hän käytti kolmea hallitsevaa väriä: punainen turkoosi ja musta. Mitä vähemmän sitä parempi.




Lyösin Clas Olhsonilta figujen kuljetukseen melko täydellisen kantolaukun. Hinta on hieman GW:n halvinta halvempi ja ehkä käytännöllisempi. Hinta 39,90€.

4 kommenttia:

  1. Dark Eldarit näyttävät pirun hyviltä. Tuo uusi sininen toimii todella hyvin. Onkos nuo figujen baseissa olevat lätkät jostain GW:n basing kitistä vai?

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Juu, arvasit oikein. Nuo harmaat läiskät on 40K:n basin kitistä ja osa kivistä vuorostaan perus hammerin vastaavasta. Ruoho on Army Painterin itse liimaantuvaa highland tuftia.

    Tänään olen urakoinut Ravengerin kanssa ja toinen puoli on valmis, myös molemmat sivuvaunut. Eiköhän siitä ja Reaverista saa sitten ensi viikolla maistiaisia kuvilla.

    VastaaPoista
  3. Mahtavuutta. Pitää ittellekin ostaa tuo salkku. Tänään tuli postista viesti, että Forgelta tilaamani Raven Guard transferit ovat saapuneet. On porvarilla helppoa.

    -T-

    VastaaPoista
  4. No melkoista. En ole vielä tuota itse ostanut, mutta suuressa harkinnassa kyllä on. Ainakin tulisi tarpeeseen jos toiselle paikkakunnalle tarvii noita kuljetella.

    VastaaPoista