keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Heavy support ja lentopyörä

Dark Eldareiden Ravenger on nyt maalattu miehistöä lukuunottamatta ja ensimmäinen Reaver kuudesta. Tarkoitus oli saada nämä valmiiksi jo viime viikon puolivälissä, mutta hieman viivästtyi. Onneksi ei pahasti. Aloitin myös maalaan toista reaveria ja purjetta suunnitteilla olevaan toiseen Raideriin. Mustan maalin loppuessa, täytyi poiketa myös kaupassa ja samalla mukaan tarttui uusi Succubus. Todella siisti figu. Täytyy vain miettiä miten sen varustaa. Mukana tullut keihäs ei kamalasti sytytä, joten joku muu ase saa sen tilalle tulla. Agonaizer hyvin suurella toden näkyisyydellä jää oikeaan käteen.


Utelin GW:llä käydessä myyjiltä mitä mahdollisesti on tulossa Dark Eldareille ja koska. Vastaukseksi sain että kesäkuussa hyvin suurella todennäköisyydellä myyntii tulee haemongulus tavaraa, sen tarkemmin eivät kuulemma tiedä. Ja tämäkin oli jossain määrin arvaus. Venomista eivät mitään sanoneet, mutta netin syövereissä sen on huhua että joku olisi nähnyt jo sen muovikehikot. Pari kuukautta siis ja sitten nähdään mitä siltä tulee. Tänään tulikin varmamistus GW:n sivuilla. Sneakpeak kuvien perusteella voisi olettaa että Talos ja Grotesgue olisi tulossa.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää edistymisesi. Samanlaisia huhuja darkkien suhteen olen kuullut joo ja ilmeisesti niitä saattaa tulla jopa pidemmänkin aikaa tipoittain parin yksikön kuukausivauhtia elleivät saa muuten julkaistua. Mutta joo netti nyt on täynnä huhuja joka suuntaan, että turha niistä innostua liikaa. Venomin tulo tosin pitäisi olla aikalailla varmaa kuitenkin.

    Taisit vahingossa pyöräyttää päivitykseesi väärän päivämäärän? Meinasi jäädä koko postaus huomaamatta sen takia :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Juu huhujahan ne pitkälti on. Kuulemma seuraavassa valkoisessa kääpiössä on jotain lisä infoa asiasta. Myös GW:n sivuilla ilmoitetun "lisä voimia saapuu" tekstissä kuvana on Urien Rakart, josta voisi vetää johto päätöksiä.

    Vissiin päiväys meni pieleen kun tein luonnoksen tuolloin. Jännittävää ettei päivämäärä mene sen mukaan kun tekee postauksen. Tai sitten en vaan osaa :D

    VastaaPoista
  3. Huomasin muuten ettei Ravenger olekkaan täysin valmis. Peräsimen ojain puuttuu ja suunnittelin laittavani tuohon vielä sivulle piikkejä. Näin käy kun innoissaan höslää.

    VastaaPoista
  4. Blogspotin kyllä pitäisi laittaa julkaisupäiväksi se hetki kun klikkaat "Julkaise teksti"-nappulaa, jos julkaisuasetuksissa vain on pallura kohdassa "Automaattinen", mutta jos se on "Ajoitettu" kohdassa, niin se mokoma laittaa ajankohdaksi ilmeisesti sen tekstin kirjoittamisen aloittamisajankohdan, jollei sitä itse ajasta haluamakseen.

    Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä milloin se vetää herneen nenäänsä ja tekee silti ihan jotain muuta, kuin mitä itse tarkoitti :D

    VastaaPoista