torstai 8. huhtikuuta 2010

Tilanne päivitys

Seitsämäs liigan peli käytiin Kovakynsi kompanjan (chaos) kotikentällä. Stadionille väkeä saapui huimat 20000, joista enemmistö oli apinoiden kannattajia. Sää vaikutti hyvältä, hieman poutapilveä suojaamassa pahimmalta porotukselta. Tasoituksen vuoksi chaos sai bloodwizer olutta tynnyrillisen, jotta pelaajat eivät jäisi penkille pienistä mustelmista.

Eka puoliaika alkoi Stirlandin apinoiden pallon potkulla. Fanit olivat heti alusta alkaen innoissaan tulevasta, joten kumpikin joukke sai lisä re-rollin. Chaos pelaajat saivat pallon lähelle apinoiden päätyä, mutta viimemetreillä pallon ympärille saatiin kunnon rytinä. Yrityksistä huolimatta KK:n pojat eivät saaneet palloa haltuun ja pari pelaajaa päätyi kentänlaidalle toipumaan. Viimeisellä vuorolla apinoille muodostui mahdollisuus koittaa saada pallon maaliin. Blitzeri poimi pallon melkein maaliviivalta ja antoi sen kiinniottajalle. Spurtin jälkeen jouksija heitti pallon toiselle blitzerille, joka oli juuri hetkeä aikaisemmin vapautettu chaos soturin käsien ulottumattomiin. Juostuaan kohti maaliviivaa täytyi blitzerin vielä venyä pari metriä, mutta kompuroi. Tilanne 0-0. Siinä oli sellaista haltia pallon käsittely meininkiä. Ekan puoliajan saldona saatiin pari petomiestä moukaroitua sivuun paramtelemaan haavojaan ja yksi petomiehistä oli kuolla, mutta joukkueen lääkäri pelasti sen nopealla haavojen sitomisella.

Toisen puoliajan potkun jälkeen fanit palkitsivat kummankin joukkeen lisä re-rollilla. Pallon nosto onnistui toiselta kiinniottajalta, kun heittäjä joutui huilimaan loppu pelin. Alku näytti lupaavalta Apinoiden kannalta, mutta pallon ojennus ei luonnistunut. Hetken keskikentän rähinän päätteeksi juoksija saatiin maaliin pallon kanssa, 1-0 apinoille. Maalin jälkeen KK:n pojat pääsi hyökkäämään, mutta vastustajan petomies ei saatu palloa ylös, ja apinat rynnivät linjojen läpi hätistelemään. Saman petomiehen uusi yritys poimia palloa päätyi nahkakuulan totaaliseen menettämiseen. Pallo joutui yleisöön, joka sinkasi sen apinoiden kannalta parhaaseen paikkaa ja tilanne 2-0, joka oli vielä sama pelin lopussa.

Joukkue keräsi hyvin ottelussa tähtipelaaja pisteitä. Kaksi blitzeriä heitti tuplat skilliheiton kohdalla, joten päätin ottaa niille dodget. Kokeneempi jouksija sai side stepin ja heittäjä accurate taidon. rahaakin tuli mukavat 80000gp ja entuudestaan oli huimat 40000gp. Päätin käyttää rahat viidennen re-rollin ostoon tiimille. Siirsin yhden nigling injury linjamiehen joukkueen apuvalmentajaksi, muuten team value (TV) olisi noussut hieman liikaa. Pelin jälkeen TV on nyt 1510K. Eli aikas varmasti tuleva vastustaja saa törkeästi tasoitus rahoja.


Sitten tässä hieman jotain aivan muuta. Sain yhtäkkisen innostuksen maalata kaapissa lojuvan chaos spawnin. Tämä mökö on aivan mahtava koittaa maalaustaitoja. Väriksi päätin käyttää harmaata, joka on vaikea väri maalata laajoille pinnoille. Spawni tulee pöyrimään Mordheimin kadulla kylväen pelkoa ja paniikkia. Pohja ei ole vielä valmis ja mietinnässä on tukinko käsien kolot massalla. Toinen Spawni vielä odottelee innostusta. Ajatuksena on että se näkee paljon sahaa, viilaa, mattopuukkoa ja vihreäämassaa.

"It's alive..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti