torstai 1. huhtikuuta 2010

Turpaan tuli!

Viimeisin JKL-liigan peli päätyi häviöön 0-2. Afterlife United aloitti pelin mukiloimalla apinoilta kahdella vuorolla 3 pelaajaa vammautuneiden joukkoon. Onneksi vain yksi "nigling injure" ja loput "badly hurt". Ukot viettivät loppupeli vammoja parannellessa. Vastustajan ennalta arvaamattoman rynnistyksen tuloksena joukkueeni pelaajien varmuus romahti. Stilandin apinat kaatuilivat omiin hyökkäyksiin ja dodget epäonnistui. Vaivoin sain pidäteltyä hyökkäystä ja siinä samassa syntyi lisää vammoja apinoille, yksi BH lisää. 0-1 Unitedille. Vaivaisesti yksi vastustajan zombi saatiin mukiloitua, mutta negromancer sai sen takaisin vaihtopenkille taikojen avulla. Ekan puoliajan oma hyökkäys alkoi alivoimalla 7 pelaajaa vastaan 11. Rippuillen saatiin häkki vastustajan puolelle, mutts palloa ei saatu ylös ja yksi apina lisää Knok out boxiin.

Toinen puoliaika alkoi 8 pelaajalla täyttä kenttää vastaan. Pelin rakentamin sujui ontuen ja heittäjä ei saanut palloa ylös. United rynnisti päälle ja pallo päätyi vastustajalle. Väännön pääteeksi tilanne 0-2. Maalin jälkeen alkoi viiimeinen hyökkäys ja toivo edes yhdestä maalista. Ennen alkupotkua sää muutui rankkasateeksi, muuttaen pallon käsittelyä entistä hankalemmaksi. Lopulta hyökkäys kaatui ja loppupeli oli pelkkää turpaan vetoa puolin ja toisin. Ehkä liian pitkä tauko joukkueen pelaamisessa vaikutti pelaajiin negatiivisesti ja vire puuttui. Joukkuetta ei voi syyttä ettei yrittämisestä ollut, mutta toteuttaminen jäi ikävästi puolitiehen.

Pelaamisesta takaisin ukkojen sutimiseen. Viikonloppuna sain Count von Drakenburgenin maaliehin Hack Enslahsin innoittamana ja alkuviikosta sain täytettyä ghoulin gonffauksesta muodostuneet raot. Helppoa rakojen täyttäminen ei ollut, kun vihreämassa on päässyt kovettumaan. Suunittelin matkaa paikalliseen Fantsuun, mutta päätin ensin tekstata josko lämmin vesi auttaisi palauttamaan massan elastisuuden. Ja kuin ihme siitä tuli uudestaan notkeaa. Eli vanhaa vihreäämassaa ei tarvi heittää pois vaan antaa sille lämpökäsittelyä. Eikun pohjamaalit ghoulin pintaan ja maaleihin. Lopputulos on tässä.